Hva er vell bedre enn å ha en varm drikke, god varm pledd og en bra serie å se på i disse høst månedene?
Jeg tenkte derfor å tipse om noen favoritt serier, som jeg helt klart skal følge videre. Hvis du har noen tips tar jeg dem gjerne imot i kommentarfeltet.

quanticocanren
Serien handler om en gruppe unge studenter som skal begynne på rekruttskolen til FBI, der de skal bli trent opp til å bli FBI agenter. Etter utført studier skjer det et terrorangrep i New York, hvor en av dem blir hovedmistenkt. Nå har det også kommet en ny sesong, og den blir bare bedre og bedre!

bmozjckvdalmtkn6mnl4ewcphjphoslodduffwy_8cog

Norske serien Nobel- fred for enhver pris er et must-se! Den blir vist hver søndag på NRK og kan også ses på NRK sin hjemme side.
Det er kun en episode som er blitt vist til nå, men jeg er allerede hooked! Episodene er jo ganske lange på 1,5 time, men så spennende som den er går tiden fort forbi. Seriebeskrivelse
«Norsk krigsdrama. Løytnant Erling Riiser fra Forsvarets Spesialkommando er på vei hjem til Norge etter et lengre opphold i Afghanistan. Mye har gått galt, flere soldater mangler på Herkules-flyet. Etter bare én dag i Norge får Erling en tekstmelding: En kjenning fra Afghanistan er i Oslo – og det kan bare bety en ting: En kvinne er i livsfare.» – hentet fra Nrk sin hjemmeside.

suits_16x9_featuredpromo_1920x1080

Du som leser har helt sikkert hørt om Suits, det har jo allerede gått 6 sesonger. Men den har vært en favoritt lenge.Det handler om suksessrike advokaten Harvey Specter, som da ansetter en ny advokat som viser seg å ikke være en egentlig advokat.
Jeg synes den siste sesongen har vært den beste hittil, mye spenning!

11266

En veldig girly-girly serie, hvor man følger livet til fire kvinner i deres hverdag og deres komplekse relasjoner. Det er også en del spenning i den.pablo-escobar-of-narcos

Narcos er ikke en typisk serie jeg hadde sett på, men den er veldig interessant. Man lærer mye om historien til Colombia og relasjonen USA hadde med dem. Serien handler om livet til narko kongen Pablo Escobar.